Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Bokning för besök fr. 23 december

Boka plats för tillgång till Klitterbadet

Från 23 december gäller nya restriktioner och för Klitterbadets del betyder det att man återigen behöver boka plats för att kunna besöka oss. Detta gör du här via hemsidan, under fliken boka.

Bokning gäller för alla besökare oavsett om man är engångsbesökare eller har personliga kort. Alla ni som har giltiga personliga kort kommer att få dem förlängda med 30 dagar till att börja med. Vi följer utveckling och informationen kan komma att förändras, om nya riktlinjer kommer från Folkhälsomyndigheten.


Varje bokningstillfälle innehåller två kategorier och varje bokning gäller 60 minuter.
T.ex. 08.00-09.00 Herrar, 08.00-09.00 Damer. Tiden är inkluderad omklädningstid.
Har du tid mellan 08.00-09.00 så får du passera entrén 08.00 och du ska vara ute ur anläggningen 09.00. Bokar man för fler personer än sig själv, så är det jätteviktigt att man bokar i rätt kategori.
Du som bokar har ansvar att bokningen blir korrekt och Klitterbadet har rätt att neka in-passage om detta inte följs. Vill man vara i anläggningen längre tid än en timme, så går det bra att göra flera bokningar, men då viktigt att följa start och sluttid.

Antalet gäster får inte överskrida antalet personer i bokningen. Medföljande personer som inte ska bada/träna behöver också boka plats i anläggningen.

Vid entrén - Inpassage
Väl på plats på Klitterbadet, så är det skyltat med hur många människor man får vara i varje enskilt utrymme. Vid entrén kommer det vara en begränsning på 6 personer. Är man ett sällskap mer än 6 personer så är det bokningsinnehavarens ansvar att se till att gränsen för antalet personer inte överskrids. Anmälning görs i receptionen, oavsett om du som bokat har årskort eller är engångsgäst oss hos.

I badet/gymmet 
Håll avstånd till varandra och tänk på duscha innan bad. Det är jätteviktigt att ni håller er tid för att undvika trängsel i anläggningen.

Vi uppmanar gäster som endast använder gymmet att byta om och duscha hemma.

Ångbastu och torrbastu är stängda från och med 23/12 2021 och det gäller tillsvidare.


Respektera restriktionerna och personalens instruktioner.

Vid entrén - Utpassage
För att undvika trängsel så ber vi er att inte hänga kvar i entrén efter ert besök oss hos. Det är inte möjligt att köpa produkter eller ställa frågor på vägen ut. Frågor ombeds till personalen i simhallen när man är på plats eller via mail: merinfo@klitterbadet.se

Klicka här för att boka

 

Öppettider

Bokning gäller för att besöka oss från 23 december 2021

Välkommen!

Se våra öppettider

 

Vuxenkväll Fredag från 15.30

Gäller från 16år och under våra vinteröppettider.

Läs mer

Bokning gäller för besök fr. 23/12 2021

Läs mer

Trivselregler

Skärmförbud

Skärmförbud

Läs mer

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill gärna få erbjudanden, tips och de senaste nyheterna direkt i min inkorg.