Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

På gång

Renovering och Uppfräschning av Klitterbadet våren 2018

Under perioden 16 april till 18 juni 2018 kommer Klitterbadet att hållas stängt för renovering.

 Inför 2018 har Klitterbadet tilldelats 11,9 miljoner för att genomföra en större renovering av fler olika delar i fastigheten. Renoveringen kommer att starta i mitten av april och är indelad i två etapper. Den första etappen är mellan den 16 april till 13 maj, då kommer Klitterbadet var helt stängt. Från och med den 14 maj till och med den 17 juni kommer gym, dusch och omklädningsrum vara öppna. Det svåraste arbetet handlar om att renovera bassängerna och alla ytskikt. Därtill kommer byten av brunnar och rör, ventilation, dragning av ny el, byte av vattenreningen till utbildningsbassängen. Även Klitterbadets gym kommer att fräschas upp i samband med renoveringen.

Ni som har kort hos oss kommer att bli kompenserade för denna renoveringsstängning. Detta kommer att ske automatiskt, att giltligheten på korten förlängs med det som anges enligt nedan.

Ni som har giltliga (när vi stänger) badkort: årskort, terminskort och 10-kort kommer att få dem förlängda med de antal veckor som badet är stängt.

Ni som har giltliga (när vi stänger) gymkort: årskort, halvårskort och 10-kort kommer att få dem förlängda med 7 veckor.

 

Viktig information angående sommarsimskola

Renoveringen av Klitterbadet (som startar den 16/4) har inte gått enligt plan för den del som påverkar simskolan. Anledningen är att inga anbud kom in på att byta utbildningsbassängens reningsverk, vilket är ett krav för att kunna använda den. Nu har vi ett företag som ska utföra arbetet men förseningen innebär att vi måste starta sommarsimskolan två veckor senare än vad vi tidigare har gått ut med. Perioderna för 2018 blir:
Period 1: v.27, 28, 29

Period 2: v.30, 31, 32

 

Vi ber dig som planerat för sommarens simskola att ha förståelse för förändringen. Vi måste garantera en bra kvalité på badvattnet för alla som vistas i bassängen. Anmälan öppnar onsdag 11/4 kl:12.00

 

Framtid Klitterbadet

Våren 2018 kommer en förstudie av Klitterbadet starta för att se över vilka investeringsalternativ som finns för att Falkenberg ska kunna ha en bad- och motionsanläggning i ytterligare 30 – 50 år. Förstudien kommer minst omfatta tre spår, ombyggnad av befintlig anläggning, nybyggd motsvarande anläggning, nybyggd enligt framtagen Vision för Klitterbadet.

Vi kommer uppdatera denna sidan löpande under tidens gång ifall det tillkommer eller information förändras.

Öppettider

Här hittar du information kring våra öppettider.

Se våra öppettider

Sommarsimskola

Boka ditt barn på sommarsimskola, anmälan öppna 11/4 kl:12.00

Läs mer

Renovering

Under perioden 16 april till 18 juni 2018 kommer Klitterbadet att hållas stängt för renovering.

Läs mer

Boka aktiviteter

Nu kan alla (oberoende om ni har kort på Klitterbadet eller ej) boka plats via webben

Boka här

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill gärna få erbjudanden, tips och de senaste nyheterna direkt i min inkorg.