Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Bada

Välkommen till en av Sveriges 50 meters bassänger med 8 banor. Med en vattenvolym på 1,5 miljoner liter vatten. Det fina läget vid Skrea Strand gör Klitterbadet till ett populärt och trivsamt mål för barnfamiljer, ungdomar och motionärer. Här finns det plats för både lek och motionssim. Bassängens lek och spel del inbjuder till många aktiviteter; klättra på en klättervägg, nyttja leksakerna, spela vattenvolleyboll. Bassängen håller en temp av 28 grader.

Regler för bad

Det år man fyller 10 år och kan simma 200 meter, får man själv vara på badhuset. Uppfyller man inte detta, måste man vara i vuxens sällskap (18 år)

För de små barnen har vi en undervisningsbassäng, där djupet är 70 till 90 cm. Den används för både simskola och lek. Temperaturen i vattnet är ca 30 grader. Vi har även ett leklandskap för de allra minsta.

Barn under 6 år måste bada med ombytt och badande vuxen.

Vår aktivitetsbassäng är 12x8 meter samt har en höj och sänkbar botten med en vattentemperatur på 34 grader. Det är en bassäng med separat omklädning, dusch och bastu som är helt anpassat för funktionshindrade. Den används främst till vattenaktiviteter, som gymnastik och babysim. När bassängen ej är bokad är den tillgänglig för alla besökande. Denna bassäng går att hyra för privat bruk, till fester och företagsjippon. Så även hela klitterbadet om så önskas. Förbered dig på en trevlig stund i en rymlig omgivning och skön miljö.

Flera föreningar använder Klitterbadet, bl a Falkenbergsimklubb. Klitterbadet är ett utmärkt alternativ för simläger.

Vårt Café erbjuder ett varierat sortiment till bra priser. Du kan även ta med din eget fika och på sommaren kan du även sitta utomhus på vår stora gräsmatta.

14 juni öppnar vi igen

Vi är glada för att öppna upp, men än så länge är det inte som vanligt. Så nu har ni möjlighet att besöka oss genom att boka tid.

Tänk på att du som besöker oss har ett stort personligt ansvar.

 

Se våra öppettider

 

Här kan du ta del av uppdaterad information från kommunen om Corona-läget

Sommarsimskola 2021

Läs mer

Öppet med restriktioner

Läs mer

Trivselregler

Läs mer

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill gärna få erbjudanden, tips och de senaste nyheterna direkt i min inkorg.